X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fertilman
Odpowiedz

Fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was dawała swojemu mężczyźnie te tabletki? Bo zamierzam dzisiaj napaść na aptekę tak porządnie i kupić mnóstwo witamin, więc i coś dla męża też:) A może polecacie coś innego dobrego dla nasienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:31

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FertilMan moj brał i po miesiacu brania miał wzrost na koncentracji 3 mln as na ogole ponad 4 mln, teraz pierwszy miesiac bierze androvit

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wiem, co kupić. Fakt, w mojej aptece nie było ani jednego, ale jutro pojadę do innych to na pewno coś będą mieli, tylko co wybrać:)

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ