X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fertilman
Odpowiedz

Fertilman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was dawała swojemu mężczyźnie te tabletki? Bo zamierzam dzisiaj napaść na aptekę tak porządnie i kupić mnóstwo witamin, więc i coś dla męża też:) A może polecacie coś innego dobrego dla nasienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:31

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FertilMan moj brał i po miesiacu brania miał wzrost na koncentracji 3 mln as na ogole ponad 4 mln, teraz pierwszy miesiac bierze androvit

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wiem, co kupić. Fakt, w mojej aptece nie było ani jednego, ale jutro pojadę do innych to na pewno coś będą mieli, tylko co wybrać:)

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ