X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fertilovit
Odpowiedz

Fertilovit

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda1992 Debiutantka

Wysłany: 20 marca 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy któraś z Was przyjmowała w okresie starania się o dziecko Fertilovit? 10lat temu poznałam mojego męża. Od początku się niezabezpieczalismy ale do tej pory nie mamy dzieci. Jakiś czas temu zaczęło nam na tym zależeć poszłam do lekarza i u mnie wszystko w porządku. Mąż nie może się przemóc do zrobienia badań . Niby w ciągu miesiąca jest zapisany na pobranie nasienia ,ale mimo tego napotkałam się z nazwą Fertilovit 35plus i Fertilovit M plus. Proszę o jakąś opinie.

• Magda1992 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkamy we wsi zabite dechami jak to się mówi, a mój mąż jest z tych dla których te sprawy to temat tabu a klinika niepłodności to coś o czym nie chciał słyszeć póki nie zagroziłam odejściem. Niestety muszę spróbować suplementów i wpakowac to w niego może coś to zdziała a badania swoją drogą będę chciała żeby zrobił.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ