X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fettilman plus
Odpowiedz

Fettilman plus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 27 października 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż zaczal ponownie kuracje tym lekiem. Jednak ma małe dolegliwości na żołądku(trochę boli) po jego stosowaniu. Wiem, że nie są to małe tabletki, a samo stosowanie 2xdziennie po 2 tabletki samo też mówi za siebie. Czy Wasi mężczyźni tez mają takie dolegliwości? Jesli tak, co może pomóc?

• Joannella Znajoma

Wysłany: 27 października 2022, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż podczas brania na początku kilka dni pobolewał brzuch, oraz mocz zmienił kolor (to przez witaminy z grupy „B”)ale wszystko ustało. Nam ten preparat bardzo pomógł zwiększył ilość, koncentracje praktycznie trzykrotnie w ciągu 2 miesięcy. Niestety ruchliwość i morfologia się pogorszyły 😭 aktualnie zmieniliśmy suplementację i zobaczymy jak nowy preparat się przyjmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2022, 23:34

🇬🇧
    👩 pcos, io
    👨‍💻 morfologia 0%, Oligoasthenoteratozoospermia
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 29 października 2022, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego męża praktycznie wszystkie badania wyszły ok. Zarówno te podstawowe jak i rozszerzone. Są niewielkie odchylenia, ale sam lekarz powiedział, że to praktycznie nic. Wiec ten lek przepisał tylko tak dodatkowo. A już kiedyś brał i jedynie się poprawiło, nic nie pogorszyło. Tylko martwi mnie to, że musi się tak męczyć z nimi, jednak te 4 tabletki dziennie to sporo 😌

• Ewelina9 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2023, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania:
    1. Ten fertil ona 3 op.x 120 +1op.x68
    2. Ten fertil on 3op.x120 + 1op.x 68
    3. Estrofem 1op.x23 tabletki
    4. Aromek pół op. (15 tabletek)
    5. Clostibegyt 2op.x 10 tabletek

Oddam puregon pen

W razie zainteresowania proszę o kontakt tutaj, dla bezpieczeństwa transakcji mogę wystawić leki na olx pod jakaś inna kategoria.
    Odbior we Wrocławiu bądź wysyłka.
    Ceny do dogadania się :)

• Biedronka@ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2023, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina9 wrote:
    Mam do sprzedania:
    1. Ten fertil ona 3 op.x 120 +1op.x68
    2. Ten fertil on 3op.x120 + 1op.x 68
    3. Estrofem 1op.x23 tabletki
    4. Aromek pół op. (15 tabletek)
    5. Clostibegyt 2op.x 10 tabletek

Oddam puregon pen

W razie zainteresowania proszę o kontakt tutaj, dla bezpieczeństwa transakcji mogę wystawić leki na olx pod jakaś inna kategoria.
    Odbior we Wrocławiu bądź wysyłka.
    Ceny do dogadania się :)
    Jaka cena za Tenfertil on?

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
  • Ewelina9 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2023, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka@ wrote:
    Jaka cena za Tenfertil on?

Mam 4 opakowania, mogę je sprzedać za 400 zł i dorzucę gratis te pół opakowania

Wyżej wkradł się błąd :) 4 pełne opakowania + pół (68tabletek zostało)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ