X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Fettilman plus
Odpowiedz

Fettilman plus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 27 października 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż zaczal ponownie kuracje tym lekiem. Jednak ma małe dolegliwości na żołądku(trochę boli) po jego stosowaniu. Wiem, że nie są to małe tabletki, a samo stosowanie 2xdziennie po 2 tabletki samo też mówi za siebie. Czy Wasi mężczyźni tez mają takie dolegliwości? Jesli tak, co może pomóc?

• Joannella Znajoma

Wysłany: 27 października 2022, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż podczas brania na początku kilka dni pobolewał brzuch, oraz mocz zmienił kolor (to przez witaminy z grupy „B”)ale wszystko ustało. Nam ten preparat bardzo pomógł zwiększył ilość, koncentracje praktycznie trzykrotnie w ciągu 2 miesięcy. Niestety ruchliwość i morfologia się pogorszyły 😭 aktualnie zmieniliśmy suplementację i zobaczymy jak nowy preparat się przyjmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2022, 23:34

🇬🇧
    👩 pcos, io
    👨‍💻 morfologia 0%, Oligoasthenoteratozoospermia
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 29 października 2022, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego męża praktycznie wszystkie badania wyszły ok. Zarówno te podstawowe jak i rozszerzone. Są niewielkie odchylenia, ale sam lekarz powiedział, że to praktycznie nic. Wiec ten lek przepisał tylko tak dodatkowo. A już kiedyś brał i jedynie się poprawiło, nic nie pogorszyło. Tylko martwi mnie to, że musi się tak męczyć z nimi, jednak te 4 tabletki dziennie to sporo 😌

• Ewelina9 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2023, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania:
    1. Ten fertil ona 3 op.x 120 +1op.x68
    2. Ten fertil on 3op.x120 + 1op.x 68
    3. Estrofem 1op.x23 tabletki
    4. Aromek pół op. (15 tabletek)
    5. Clostibegyt 2op.x 10 tabletek

Oddam puregon pen

W razie zainteresowania proszę o kontakt tutaj, dla bezpieczeństwa transakcji mogę wystawić leki na olx pod jakaś inna kategoria.
    Odbior we Wrocławiu bądź wysyłka.
    Ceny do dogadania się :)

• Biedronka@ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2023, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina9 wrote:
    Mam do sprzedania:
    1. Ten fertil ona 3 op.x 120 +1op.x68
    2. Ten fertil on 3op.x120 + 1op.x 68
    3. Estrofem 1op.x23 tabletki
    4. Aromek pół op. (15 tabletek)
    5. Clostibegyt 2op.x 10 tabletek

Oddam puregon pen

W razie zainteresowania proszę o kontakt tutaj, dla bezpieczeństwa transakcji mogę wystawić leki na olx pod jakaś inna kategoria.
    Odbior we Wrocławiu bądź wysyłka.
    Ceny do dogadania się :)
    Jaka cena za Tenfertil on?

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
  • Ewelina9 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2023, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka@ wrote:
    Jaka cena za Tenfertil on?

Mam 4 opakowania, mogę je sprzedać za 400 zł i dorzucę gratis te pół opakowania

Wyżej wkradł się błąd :) 4 pełne opakowania + pół (68tabletek zostało)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ