X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy FSH i LH a stymulacja męska
Odpowiedz

FSH i LH a stymulacja męska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy w przypadku podwyższonych parametrów FSH i LH stymulacja ma sens w przypadku azospermii?

Czy u was stymulacja oprócz obniżenia wyników, wywołała plemniki?
    Ostatnio przeczytałam opinię dr, że sztuczne obniżenie parametrów nic nie daje i może uszkodzić to co w jądrach pozostało w skutkach nieodwracalnych.

Jak to u Was było?

• angelwings Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m jest w trakcie stymulacji, ale jako przygotowanie do mTese. Przed stymulacją miał parametry w normie, ale plemników nie bylo ani w nasieniu ani w biopsji igłowej, Miejmy nadzieje, że u nas stymulacja da upragniony efekt

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trochę inna sytuacja, bo LH poniżej normy i stosunek fsh do lh wynosił 0,62 jeśli dobrze pamiętam. Lekarz, który oglądał wyniki mówił, że jest ok i nie trzeba tego leczyć.
    Ogólnie to przyczyny póki co tym razem nie znaleźliśmy, ale po dołączeniu orzechów brazylijskich do suplementów morfologia skoczyła z 1% do 8% prawidłowych plemników. Mąż nigdy nie miał takiego wyniku.

svchvfxmiau6k2p0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ