X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Hematospermia
Odpowiedz

Hematospermia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • inka2707 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Mój mąż od jakiegoś czasu ma krew w nasieniu. To już trzeci raz w ciągu 3 lat, przeważnie mija samo z siebie, ale teraz już się ciągnie prawie m-c. Był u urologa i androloga, są zwapnienia w jądrach, ale to raczej nie jest przyczyną krwawień. Kazali zrobić rezonans magnetyczny miednicy mniejszej, ale strasznie długo się czeka, a prywatnie to jakieś 600 zł, ale chyba nie ma wyjścia, trzeba zrobić.
    Od paru dni mąż bierze diosminę na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Czy partner którejś z Was miał podobny problem??

Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
    2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
    1usadf9hr9wk5u3g.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ