Jak poprawić jakość seksu
-
Dziewczyny, mam 36 lat. Mój stały partner nie jest tragiczny w łóżku, zupełnie dobrze się dopasowaliśmy więc nigdy nie narzekałam. Ale od jakiegos czasu reanimujemy ten nasz seks, obie strony się starają ale jakoś tak...sucho..bez polotu. Mimo że chęci są, jestem tego pewna i z jego strony. Same żele są tylko czasowym zamaskowaniem a nie rozwiązaniem. Nawet badania robiłam i nie mam żadnej menopauzy jak coś tylko czy to już tak zostanie?
rozalix, Annite lubią tę wiadomość
-
Hej a jak się zapatrujecie na eksperymenty? Może jakieś gadżety?
U mnie sprawdza się cało dniowe podbijanie atmosferki dotyk, sprośne żarciki, zalotne spojrzenia niby nic, a jednak nakręca
Może jakieś gry planszowe dla dorosłych? Jest mnóstwo rozwiązań 😁rozalix, Annite lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Lupo wejdź proszę w wolnej chwili na wątek o libido. Mam pytanko a widzę że nie zagladalas.
Annite lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Człowiek to nie robot. Masz prawo mieć cięzki czas. Kiedy nie chce Ci się uprawiać seksu. Jesteś już z parnerem długo. Najprawdopodobniej jest to rutyna. Poza tym jeśli stronisz od seksu to może stronisz od kiepskiego seksu i warto byłoby wprowadzić jakieś urozmaicenia? Zabawki erotyczne?
Poza tym brałaś już tabletki na libido? Dobre efekty dają libido therapy -
Coś w tym stylu ale w porównaniu libido therapy sa moim zdaniem o wiele lepsze. Mi przynajmniej o wiele bardziej poprawiały nastrój. Dodam jednak, że tabletki to nie wszytko. LIczy się tutaj zaangażowanie. O dobry seks trzeba walczyć i ciągle pracować.
-
Chyba wszystkie staraczki dochodzą do momentu, że pojawia się problem z seksem, z jego jakością. Bo przez nieskuteczne starania zaczynamy traktować seks jakiś zabieg. A seks ma przecież sprawiać przyjemność, czyli dawać orgazm.
Dla mnie odkryciem był wibrator, a dokładniej masażer do łechtaczki. Większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy, ja również. Wibratora używamy jako gry wstępnej, po orgazmie mam większą ochotę na normalny seks. Mnie to pomogło, polecamKarolina36, Madouc_92 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz autorko czy nie ale polecam zele intymne.Ale nie takie zwykłe tylko te, które sprawiają,ze masz wieksze odczucia na łechtaczce. Żele takie sprawiają,że łatwiej można osiągnąć orgazm. Na innym temacie pisalam o libi gel. O niebo lepszy moim zdaniem od Durex intense
-
Jest zdecydowanie inny! Durex intense daje naprzemienne uczucie ziman i gorąca. Z kolei libi gel działa trochę inaczej. Sprawia,ze ukrwienie okolic intymnych jest lepsze i każdy dotyk odczuwasz o wiele mocniej i przyjemniej. Szczegolnie przyjemne jest przy seksie oralnym. No i dzięki temu żelowi po raz pierwszy miałam orgazm pochwowy. A wczesniej wydawało mi sie,ze to jedynie bajki
-
Mnie przed zadowoleniem z seksu i tych najlepszych doznań blokował stres, stres przed ciążą; mimo stosowania gumek to i tak się bałam i zamiast cieszyć się chwilą, to myślałam, że wpadniemy. A jestem pewna, że przez to ponieważ jak w końcu zdecydowałam się na tabletki antykoncepcyjne to teraz wiem, co to dobry seks i orgazm. Trochę się obawiałam na początku jak się będę czuć, w końcu to hormony, ale niepotrzebnie. Te tabletki to libido therapy
-