X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jaki drobny prezent na rocznicę związku
Odpowiedz

Jaki drobny prezent na rocznicę związku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam obecnie jakiegoś drobnego prezentu na rocznicę związku. Zwykle nie robimy sobie jakichś drogich podarunków. Jakie macie propozycje?

Vienne lubi tę wiadomość

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2021, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilabym ksiazke z wamymi wspolnymi zdjeciami lub album i wypisala pod zdjeciami jakies wasze wspomnienia, cos z czego sie wspolnie smialiscie itd

Niezłe promocje są również w Ombre:
    ombre.pl

Możesz sobie zajrzec, jeśli chciałabyś mu podarować jakieś wygodne ubrania do chodzenia. Mężczyźni lubią takie praktyczne prezenty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 10:16

• Kitiha Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2022, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję nowe ubranka dear sophie

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2022, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubranka takie są dobrym pomysłem na prezent dla maluszka ;) Na przykląd na dzień dziecka, ale raczej nie dla dorosłej osoby :)
    Dawajmy sobie prezenty konkretnie dla siebie a nie dla dzieci. Rodzice również powinni dbać o swoje potrzeby.

Jesli szukacie pomysłów na prezent dla siebie, polecam na przykłąd ceramikę Bolesławiecką, którą można kompletować latami. Na przykład takie cudne filiżanki: https://andyceramika.pl/filizanki-spodki
    8198290ddc3df25c365d5ff8f6b8c5a7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 14:24

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2023, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie sądziłam, że będę tu prosić o radę, ale nie ma zdecydowanie żadnego pomysłu. Za dwa tygodnie mamy z chłopakiem 2 rocznicę związku i chciałam zaplanować coś miłego. Problem polega na tym co. Nie mamy wolnego weekendu, bo akurat przez cały styczeń w weekendy mamy gości. Nasze życie jest dość aktywne, często gdzieś wyjeżdżamy, wychodzimy na różne atrakcje (ścianki wspinaczkowe, squasha, kino, teatr, restauracje, łyżwy) nie mam pomysłu co moglibyśmy zrobić w tym roku. Szczególnie, że rok temu zrobił mi niespodziankę i wziął do Paryża... Może macie jakieś ciekawe pomysły na spędzenie tego dnia, albo pomysł na jakiś prezent? Biorę pod uwagę spędzenie czasu w Polsce i wybranie się do spa https://www.sanatoriaslowacki.pl/terma-slowacki/pl/terma
    Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi
    758ff9378a8e94786ff472a045f9f024?auto=compress%2Cformat&w=1440&q=75&h=954

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2023, 14:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ