jakie parametry na pewna ciaze
-
Mam takie zapytanie, jakie parametry powinien miec facet, aby ciaza byla prawie pewna, tzn jaka jest ta dolna granica, kiedy szanse sa naprawde bardzo duze, kiedys mi ginekolog powiedzial ze powinien facet miec 70 mln w ml i powinno byc ok, parametry czyli predkosc, ilosci plemnikow w ml i ogolnie ... chodzi mi o praktyke a ie to co mowi teoria WHO bo tam chyba troszeczke pozanizane to jest
-
nick nieaktualny
-
Pół miliona to faktycznie mało i jak to miało miejsce jeszcze naturalnie to na prawde prawdziwy cud, mój miał rok temu podobnie, dieta i suplementy polepszyly sytuacje ponad standard wymagany przez WHO, ale od roku nie zmienia sie uplynnienie, jest ponad godzine a teraz doszla aglutynacja, najgorsze jest to ze czlowiek stara sie 3 miesiace i przychodzi jakas infekcja grypa cokolwiek i wszystko spada na lep, podchodzic bedziemy do 4 inseminacji, ile tak wogole powinno byc procent predkosci aby do inseminacji podchodzic, tego uplynnienia to zupelnie nie wiem jak sie pozbyc
-
Jak dla mnie zadne wyniki nie zapewniaja ciazy..bo nie raz jest tak ze wyniki super z jednej i drugiej str a ciazy nie ma.. dobre nasienie jedynie zwiesza sznase... a nie raz wystarczy jeden
U nas wogole nie ma plamnikow .. chyba ze zdarzy sie jakis cudWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:04
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
prawda jest taka ze nie ma czegoś takiego jak normy mniej czy bardziej sprzyjające...
tak jak już Dziewczyny pisały na to wszystko ma wiele rzeczy wpływ może być wszystko sprzyjajace a ciaży może nie być moze być wszystko do kiitu i ciaża się pojawia...
nie ma ani złotej recepty ani norm które by to ogarnęły, my mozemy jedynie robić wszystko co w naszej mocy by pomóc naturze jeśli sama sobie rady nie daje...dojrzała, paulashells, Miasa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -