Jakość nasienia a czesty sex
-
Czy wasi lekarze mówili cos na ten temat??
Czesty sex to dla poprawy czy raczej obniza jakosc nasienia?
My nie mieszkamy razem jeszcze ze wzgledu na prace i nie kryje ze jak juz jestesmy razem to jest i duzo i czesto
Pytalam lekarzy ale opinie rozne. -
nick nieaktualnyWypowiem się z własnego doświadczenia Mąż ma słabe nasienie, ale dwa razy udało mi się zajść w ciążę - i to gdy kochaliśmy się codziennie. Mówi się, że najlepiej co 2 dni, ale u nas się nie sprawdza. Myślę też, że im częściej tym lepiej dla nasienia.
Ale znam też parę, gdzie seks był co kilka miesięcy (biedne plemniki kisiły się tyle czasu) i doszło do ciąży. Więc jak widzisz, nie ma reguły.MamaNl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzara wrote:Wypowiem się z własnego doświadczenia Mąż ma słabe nasienie, ale dwa razy udało mi się zajść w ciążę - i to gdy kochaliśmy się codziennie. Mówi się, że najlepiej co 2 dni, ale u nas się nie sprawdza. Myślę też, że im częściej tym lepiej dla nasienia.
Ale znam też parę, gdzie seks był co kilka miesięcy (biedne plemniki kisiły się tyle czasu) i doszło do ciąży. Więc jak widzisz, nie ma reguły.
U nas różne, raz codziennie a raz co 2dni w okresie owulacji. Póki co bez efektuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 20:07
-