X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Kirgistan
Odpowiedz

Kirgistan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexalex Nowa

Wysłany: 2 stycznia, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie tak się mi ułożyło, że po wielu latach jestem sam. Nie jest to dla mnie życiowa tragedia. Chciałbym ponownie zostać ojcem i zastanawiam się nad Kirgistanem. Wydaje się tam akty urodzenia gdzie wpisuje się tylko dane ojca. Czy w Polsce taki dokument da się wystawić ? Bez wpisywania danych matki ? Czy ktoś korzystał z surogacji w tym kraju ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ