X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Kraków żylaki powrózka nasiennego
Odpowiedz

Kraków żylaki powrózka nasiennego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eddis Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2022, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mój mąż ma żylaki 5 mm powrózka nasiennego, słabe nasienie i morfologia, szukam lekarza godnego polecenia w Krakowie do wykonania tego zabiegu, może być nd NFZ lub prywatnie ;)

• Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2022, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eddis wrote:
    Cześć, mój mąż ma żylaki 5 mm powrózka nasiennego, słabe nasienie i morfologia, szukam lekarza godnego polecenia w Krakowie do wykonania tego zabiegu, może być nd NFZ lub prywatnie ;)
    Cześć,
    Mój Mąż był operowany w Krakowie przez dr. Rafała Maciąga tylko,że on przyjmował nas w Warszawie, ale sprawdź,bo mize przyjmuje i w Krakowie 😉 wizyta prywatna, operacja na NFZ, czas oczekiwania na embolizacje zylakow powrozka nasiennego miał być 3-4 miesiące,ale z racji,że ktoś zrezygnował czekalismy 2 miesiące 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2022, 15:50

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ