X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Krew w spermie - co znaczy??
Odpowiedz

Krew w spermie - co znaczy??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kayama Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mojego faceta pojawiła się krew w nasieniu, nigdy w życiu nic takiego nie miał, niestety powtórzyło się to kilka razy. Jestem mocno zaniepokojona, czy ktoś to miał, wie coś więcej jakie mogą być przyczyny? Planujemy in vitro w kwietniu i nie wiem co dalej... Ma iść w tym tyg. do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 10:32

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Kabełka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakaś infekcja bakteryjna lub grzybiczna? Trzeba by zrobić posiew nasienia, żeby to wykluczyć..

km5sdf9h9gfpaiic.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że to nic bardziej poważnego. Może faktycznie infekcja.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ