X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Krew w spermie - co znaczy??
Odpowiedz

Krew w spermie - co znaczy??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kayama Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mojego faceta pojawiła się krew w nasieniu, nigdy w życiu nic takiego nie miał, niestety powtórzyło się to kilka razy. Jestem mocno zaniepokojona, czy ktoś to miał, wie coś więcej jakie mogą być przyczyny? Planujemy in vitro w kwietniu i nie wiem co dalej... Ma iść w tym tyg. do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 10:32

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Kabełka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakaś infekcja bakteryjna lub grzybiczna? Trzeba by zrobić posiew nasienia, żeby to wykluczyć..

km5sdf9h9gfpaiic.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że to nic bardziej poważnego. Może faktycznie infekcja.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ