X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Lepkość nasienia
Odpowiedz

Lepkość nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anulla91 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Borykamy się z mężem od ponad roku z lepkością nasienia-przyczyna nie znana.
    Wszystkie posiewy oraz bakterie ujemne.
    Test MAR dobry.
    Mąż zazywał ACC optima na początku co dwa dni wynik lepkości poprawił się wtedy z +++ na ++.
    Ale później odstawiliśmy ACC bo się bałam ze tak ciągiem nie można, mąż bardzo źle znosił zażywanie tego syrop daje jeszzce gorsze efekty rozrzedzenie chyba nie tego co powinno.
    Nie mam już pomysłu jak to zmienić.
    Wiecie czy z tak dużą lepkością ciąże się zdarzają?

Anulaa
    Wiek 31 lat
    05.2022 - początek stymulacji in vitro
    06.2022 - punkcja
    1 zarodek
    08.2022 - transfer
    beta 7dpo - 46,5
    beta 9dpo 125
    13.04.2023 Kaja 💕
    04.2024 punkcja nr 2
    3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    06.2024 Transfer
    7dp beta 85,00
    9dp beta 205,5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ