X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Lh w normie a niskie fsh
Odpowiedz

Lh w normie a niskie fsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kati888 Nowa

Wysłany: 11 czerwca 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Na badaniach krwi męża wyszło, że ma niski poziom FSH, tzn. 0,82. LH w normie (5,45), prolaktyna także (5,9) i testosteron całkowity 543.... badanie nasienia wyszło słabo, koncentracja plemników w ml 8,45 mln oraz ruch postępowy 13%. Jak pisałam w innym temacie mąż był u lekarza i o ile już jestem spokojniejsza co do samego leczenia ale czy którejś zdarzyło się, że u męża była podobna sytuacja, że wyniki LH i FSH tak się od różniły? Nie wiem czy tym się nie martwic, bo za oba odpowiada przysadka, więc dlaczego tak jest?

• Kati888 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2020, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okazało się, że jestem w 5 tygodniu ciąży... Wszystko odbyło się jeszcze przed wizytą męża u lekarza.

Życzę wszystkim powodzenia.

Martina123, Kate28 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ