X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Lh w normie a niskie fsh
Odpowiedz

Lh w normie a niskie fsh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kati888 Nowa

Wysłany: 11 czerwca 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Na badaniach krwi męża wyszło, że ma niski poziom FSH, tzn. 0,82. LH w normie (5,45), prolaktyna także (5,9) i testosteron całkowity 543.... badanie nasienia wyszło słabo, koncentracja plemników w ml 8,45 mln oraz ruch postępowy 13%. Jak pisałam w innym temacie mąż był u lekarza i o ile już jestem spokojniejsza co do samego leczenia ale czy którejś zdarzyło się, że u męża była podobna sytuacja, że wyniki LH i FSH tak się od różniły? Nie wiem czy tym się nie martwic, bo za oba odpowiada przysadka, więc dlaczego tak jest?

• Kati888 Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2020, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okazało się, że jestem w 5 tygodniu ciąży... Wszystko odbyło się jeszcze przed wizytą męża u lekarza.

Życzę wszystkim powodzenia.

Martina123, Kate28 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ