X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Maca, zioła o. Sroki
Odpowiedz

Maca, zioła o. Sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oda Znajoma

Wysłany: 30 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam z góry jeśli powielam jakiś temat. Chciałam zapytać czy macie pozytywne doświadczenia z ziołami o. Sroki albo macą. U nas problemem jest ruchliwość, żywotność i morfologia. Zastanawiam się czy zioła naprawdę są skuteczne i warto je kupić. Dziękuję bardzo za opinie.

333ae7ec40fe3aa6909afe50de8c77c4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oda morfologię ciężko jest poprawić sobie samemu od tak. Możecie spróbować l-karnityny. Ruchliwość wit.C+E no i maca. Co do ziół nie wiem nie stosowaliśmy. Jakie mąż ma wyniki?

• Oda Znajoma

Wysłany: 30 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję cukiereczek,

Badania robiliśmy 2 razy w odstępie ok. 2 miesięcy. Podaje oba wyniki:

Koncentracja: 49 / 44
    Całkowita liczba 138 / 118
    Morfologia 3% / 1%
    Ruchliwość 13% + 13% / 16,5% + 17%
    Żywotność 43% / 53%

W międzyczasie był Fertilman, ale jak widać niektóre parametry trochę się polepszyły, za to inne pogorszyły.

A jak u Was sprawa wygląda? Pomogły suplementy?

• Oda Znajoma

Wysłany: 31 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hormony tak, wyszły w normie. Z drugimi wynikami wybieramy się dopiero do kliniki za kilka dni, więc zobaczymy co nam lekarz teraz zleci z badań. Przy drugim badaniu wyszły nam jeszcze leukocyty powyżej normy, ale przy pierwszym leukocyty były ok, a wyniki i tak słabe, więc przyczyna musi być inna.

A planujecie operację żylaków?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ