X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Morfologia 0% a zespół jelita nadwrażliwego
Odpowiedz

Morfologia 0% a zespół jelita nadwrażliwego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2024, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partner zmaga się z objawami jelita drażliwego (wzdęcia, bóle brzucha, częste wizyty w toalecie), a do tego mamy złą morfologię (0%), pozostałe parametry w normie. Jest bardzo chudy, ma problem, żeby przytyć. Jeszcze nie zaczęliśmy starań, a badanie nasienia wykonane ze względu na mają przeszłość (2x cp i poronienie w poprzednim związku). Mam ogromne obawy, że partner ma obniżoną płodność przez problemy jelitowe. Może macie jakieś podobne doświadczenia? Jak pomóc partnerowi w codziennych dolegliwościach i jak poprawić jego płodność?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ