X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Ovitrelle
Odpowiedz

Ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy u Was mąż brał zastrzyki Ovitrelle przy azospermii? Czy możecie się podzielić tym czy pomogły? Czy wyniki hormonalne TSH, LH również spadły? Przez jaki okres brał, jaka dawka. Czy po tym kolejnym krokiem była biopsja?

• Izaw Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż dostał pregnyl, miał kilka zastrzyków, u nas się nieco ponad dwukrotnie poprawiły wyniki jeśli chodzi o koncentrację plemników :) do tego również przyjmuje suplementy cały czas

27 lat
    9cs
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaw wrote:
    Mój mąż dostał pregnyl, miał kilka zastrzyków, u nas się nieco ponad dwukrotnie poprawiły wyniki jeśli chodzi o koncentrację plemników :) do tego również przyjmuje suplementy cały czas
    Czy FSH i LH też miał złe? I po zastrzykach zbliżyły się do normy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ