X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Pomoc
Odpowiedz

Pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polaa Nowa

Wysłany: 9 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mój mąż ma śródmiąższowe zapalenie nerek, jeszcze nie ma dializ ponieważ kreatynina powolutku idzie do góry i lekarze stwierdzili że jeszcze poczekają. Już prawie rok staramy się o dzidziusia, po wykonaniu seminogramu jego plemniczki nie są w dobrym stanie, poszliśmy do lekarza, dał tabletki, jednak gdy poszedł do szpitala lekarka kazała mu odstawić te tabletki bo podwyższają kreatynine (gdy nie brał w szpitalu przez tydzień kreatynina spadła.) Chciałam się zapytać czy może ktoś doświadczył takiej sytuacji i może poradzić co robić?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ