X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Potrzeba - Menopur / Bemfola / Puregon / Mensinorm
Odpowiedz

Potrzeba - Menopur / Bemfola / Puregon / Mensinorm

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Spoczko Koleżanka

Wysłany: 28 września 2021, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Jestem mężczyzną z problemem z płodnością.
    Leki które stosuje się u kobiet na płodność stosuje się również u mężczyzn. Znajomy lekarz który mnie prowadzi zalecił stosowanie Folitropiny lub Menotropiny, natomiast leki są bardzo drogie, a refundacja jest przyznawana tylko kobietom, dlatego polecił byśmy wpierw z żoną rozejrzeli się po znajomych czy w internecie ponieważ często się zdarza że kobietom które starały się o dziecko zostają jakieś opakowania.

Stąd moja prośba, jeśli ktoś ma leki zawierające menotropinę lub folitropinę proszę o kontakt mailowy: [email protected]

Pozdrawiam serdecznie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ