X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Powiększanie biustu
Odpowiedz

Powiększanie biustu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przychodzę z delikatnym, jak dla niektórych oczywiście, tematem. Otóż od dłuższego czasu myślę nad powiększeniem sobie biustu. Nie na Pamelę Anderson oczywiście (), ale w celu poprawienia kształtu piersi, wyrównania ich (mam dużą dysproporcję) i dla siebie. Jest może jakaś po podobnej operacji i miałaby ochotę chwilę porozawiać?

Annite, Karpatia, Pinia lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kiedyś chciałam zrobić fajny cyc. Bardziej ujedrnic, bo mam duży rozmiar. Przyjaciółka zrobiła sobie-miała mały rozmiar. Bez komplikacji żadnych, na szczęście.

Powiększała w Krakowie u pani doktor Raczkowskiej. https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 13:57

Karpatia lubi tę wiadomość

• Esternella Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli masz sporą dysproporcję i sama poczułabyś się po prostu lepiej to faktycznie to przemyśl. Ja osobiście neguję integrowanie w "zdrowy" i "normalnie wyglądający" organizm (czytaj: normalne, symetryczne piersi tylko małe), ale jeżeli właśnie w grę wchodzi jakaś dysproporcja to już inna sprawa. Pewnie w takiej sytuacji sama bym o tym myślała

Annite lubi tę wiadomość

• Pinia Debiutantka

Wysłany: 31 lipca 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po. Jeśli chcesz pisz na priv.

• Sylza Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzyj na beauty w Polsce forum. Tam znajdziesz chyba najwiecej informacji od lat, zdjęcia przed i po, opinie, ceny itp.
    Sama z tego korzystałam przed swoją operacja :)

’94
    04.2021 - początek starań
    Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)

❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
    🏥Salve Łódź
    ❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
    ⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
    ⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
    12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
    🏥KrakOvi
    ⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
    3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
    5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
    🏥 Eurofertil Ostrava
    6.2022
    1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
    2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
    👨‍⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)

Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
    Transfer 12.10.2022
    5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ