X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Powiększanie biustu
Odpowiedz

Powiększanie biustu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przychodzę z delikatnym, jak dla niektórych oczywiście, tematem. Otóż od dłuższego czasu myślę nad powiększeniem sobie biustu. Nie na Pamelę Anderson oczywiście (), ale w celu poprawienia kształtu piersi, wyrównania ich (mam dużą dysproporcję) i dla siebie. Jest może jakaś po podobnej operacji i miałaby ochotę chwilę porozawiać?

Annite, Karpatia, Pinia lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kiedyś chciałam zrobić fajny cyc. Bardziej ujedrnic, bo mam duży rozmiar. Przyjaciółka zrobiła sobie-miała mały rozmiar. Bez komplikacji żadnych, na szczęście.

Powiększała w Krakowie u pani doktor Raczkowskiej. https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 13:57

Karpatia lubi tę wiadomość

• Esternella Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli masz sporą dysproporcję i sama poczułabyś się po prostu lepiej to faktycznie to przemyśl. Ja osobiście neguję integrowanie w "zdrowy" i "normalnie wyglądający" organizm (czytaj: normalne, symetryczne piersi tylko małe), ale jeżeli właśnie w grę wchodzi jakaś dysproporcja to już inna sprawa. Pewnie w takiej sytuacji sama bym o tym myślała

Annite lubi tę wiadomość

• Pinia Debiutantka

Wysłany: 31 lipca 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po. Jeśli chcesz pisz na priv.

• Sylza Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzyj na beauty w Polsce forum. Tam znajdziesz chyba najwiecej informacji od lat, zdjęcia przed i po, opinie, ceny itp.
    Sama z tego korzystałam przed swoją operacja :)

’94
    04.2021 - początek starań
    Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)

❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
    🏥Salve Łódź
    ❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
    ⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
    ⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
    12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
    🏥KrakOvi
    ⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
    3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
    5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
    🏥 Eurofertil Ostrava
    6.2022
    1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
    2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
    👨‍⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)

Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
    Transfer 12.10.2022
    5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ