Problem mężczyzny z erekcją
-
Dziewczyny czy facet w wieku 30 lat może mieć problemy z erekcja? We mnie jest problem czy w nim? Nie chcę aby brał viagrę, a ten coraz bardziej o tym wspomina Jesteśmy ze soba już długo bo ponad 10 lat. Pierwsi partnerzy ze sobą ( wcześniej miałam innego chłopaka ale z nim nie wspólżyłam, mój mąz rówież tak miał).
Vienne, Annite lubią tę wiadomość
-
Najczęstsza przyczyna to problemy hormonalne, robił badania hormonów? Usg jąder?
Jedna z dziewczyn pisała o podobnym problemie - okazało się, że mąż miał bezobjawową grzybicę więc można też zrobić posiew pod kątem bakterii i grzybów. Z wynikami hormonów i posiewu do urologa żeby zbadał i zobaczył o co chodzi bo czasami również problemem są bezobjawowe zapalenia.♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025
♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022
♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08 -
Jest to możliwe I wiek często nie ma tutaj nic do rzeczy bo powodów może być wiele:nieodpowiednia dieta mała aktywność fizyczna jakieś problemy z hormonami ( badał sobie testosteron tak na marginesie?)albo stres. Musisz być cierpliwa, to nie wróci tak od razu, też musisz mu pomóc. Zmieniajcie pozycje, albo niech spróbuje jakichś ziołowych tabletek ( polecam tutaj penis complete). Na pewno na początku nie polca się viagry.
Karpatia, Annite lubią tę wiadomość
-
On uprawia sport, nie pali, zdrowo się odżywia , stresu nie ma tak dużo tka wiec to chyba nie to Co do tych tabletek to mówiłam mu, ze niech sobie spróbuje takie ziołowe , ale nie można mu tego przetłumaczyć.Boję się,że zamówi coś sobie z neta co jeszcze mu zaszkodzi bo z tego co go znam to do lekarza nie pójdzie.
Vienne, Annite lubią tę wiadomość
-
Już pisałam jakie Penis Complete. Mój tż był kilka lat młodszy a już zdarzało mu sie nie stawać na wysokości zadania. Postanowilłam podejść do tego spokojie i nie panikować, trochę sięe poszperałam na forach męskich bo nie chciałam dla niego kupować tabletek w ciemno i tam polecili mi właśnie te tabletki. Okazało się,że były bardzo skuteczne i pomogły mu. Od kiedy zaczął brać penis complete to takie potknięcia były coraz rzadsze, teraz już praktycznie ich nie ma. Tak wiec jestem usatysfakcjonowana naszym życiem intymnym. A zamawiałam przez internet.
Annite lubi tę wiadomość
-