X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Problem z erekcja podczas moich dni plodnych
Odpowiedz

Problem z erekcja podczas moich dni plodnych

Oceń ten wątek:
  • bernaddet Nowa

Wysłany: 12 marca 2024, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są takie tabletki właściwie kapsułki z proszkiem na popęd dla mężczyzn prosent 600. Dodatkowo powodują tez zwiększenie objętości nasienia - wytrysku. Może pomyśl o tym żeby mu jakoś dać ?. Do niczego nie namawiam ale ja sobie ze swoim kochanym leniuszkiem poradziłam ;)

• rety32 Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2024, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelacja :)))

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ