X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Przedwczesny wytrysk u mezczyzny, jak przedluzyc stosunek
Odpowiedz

Przedwczesny wytrysk u mezczyzny, jak przedluzyc stosunek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hanka345 Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Mam pytanie. Ile czasu trwa średnio wasz stosunek ?. Mój z mężem to około 10 minut i ma wytrysk. Trochę to dla mnie mało. Ja dopiero zaczynam się rozkręcać kiedy on już kończy. Mówiłam mu o tym i rozkłada ręce że inaczej nie może. Że bardzo mu się podobam i takie tam ale nie wiem czy po tylu latach małżeństwa mówi prawdę że jest tak bardzo "napalony" jak on to mówi. Nie wiem co robić. Czy są jakieś metody czy środki na przedłużenie stosunku żeby on mógł dłużej?. Próbowaliśmy już różnych pozycji, krótszej czy dłuższej gry wstępnej i nic to nie dało. Mi się wydaje że on chyba ma przedwczesny wytrysk ale gdy mu to mówię to zaprzecza i się kłóci ze mną że mam zbyt wygórowane wymagania a ja chcę tylko trochę dłużej cieszyć się seksem.

• burza Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zaproponuj jakiś gadżet który Tobie sprawi przyjemność i szybciej dojdziesz. 10 minut aktywnego stosunku to nie jest krótki czas i nie zalicza się do przedwczesnego wytrysku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia, 18:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ