X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Przedwczesny wytrysk u mezczyzny, jak przedluzyc stosunek
Odpowiedz

Przedwczesny wytrysk u mezczyzny, jak przedluzyc stosunek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hanka345 Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Mam pytanie. Ile czasu trwa średnio wasz stosunek ?. Mój z mężem to około 10 minut i ma wytrysk. Trochę to dla mnie mało. Ja dopiero zaczynam się rozkręcać kiedy on już kończy. Mówiłam mu o tym i rozkłada ręce że inaczej nie może. Że bardzo mu się podobam i takie tam ale nie wiem czy po tylu latach małżeństwa mówi prawdę że jest tak bardzo "napalony" jak on to mówi. Nie wiem co robić. Czy są jakieś metody czy środki na przedłużenie stosunku żeby on mógł dłużej?. Próbowaliśmy już różnych pozycji, krótszej czy dłuższej gry wstępnej i nic to nie dało. Mi się wydaje że on chyba ma przedwczesny wytrysk ale gdy mu to mówię to zaprzecza i się kłóci ze mną że mam zbyt wygórowane wymagania a ja chcę tylko trochę dłużej cieszyć się seksem.

• burza Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zaproponuj jakiś gadżet który Tobie sprawi przyjemność i szybciej dojdziesz. 10 minut aktywnego stosunku to nie jest krótki czas i nie zalicza się do przedwczesnego wytrysku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia, 18:30

• Janina b Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed właściwym stosunkiem powinien się z masturbować do wytrysku, wtedy jak zacznie się normalny stosunek, to do wytrysku w Tobie trochę minie i będziesz miała szansę dojść

• burza Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz też zakupić dla partnera lek otc dostępny w aptekach bez recepty bravera control, jest to aerozol, zawiera lidokainę działa przez skórę. Mężczyzna spryskuję żołędzia i penisa lekiem i cała filozofia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ