X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Słaba ruchliwość plemników
Odpowiedz

Słaba ruchliwość plemników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Migotka1111 Nowa

Wysłany: 9 września, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o interpretację wyników badań seminogramu mojego męża
    Koncentracja plemników 46, 81. Normy >16mln/ml
    Całkowita liczba w ejakulacie 187, 24. Normy >39 mln
    Odsetek żywych plemników 72. Normy >39 mln
    Ruchliwość plemników
    Ruch szybki postępowy a 11, 47
    Ruch wolno postępowy bo 14, 29
    Ruch niepostępowy co 7, 33
    Nieruchome d 66, 91
    Całkowita liczba ruchomych plemników w ejakulacie 61, 94
    Całkowita liczba plemników o ruchu postępowym w ejakulacie 48, 22

• Ulalundka Nowa

Wysłany: 27 października, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Cię totalnie, sama wiem, jak frustrujące są takie wyniki… Mój M też miał problemy z ruchliwością plemników, a Nucleox Pro po kilku miesiącach naprawdę poprawił ich liczbę i jakość. Ma w składzie mio-inozytol, witaminy, jod, białko serwatkowe i resweratrol – wszystko, co wspiera plemniki. Powodzenia dla was!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ