X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Sprzedam PROFERTIL
Odpowiedz

Sprzedam PROFERTIL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 16 września 2023, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

• Monic Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo wrote:
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

• malina999 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rousso wrote:
    Hej, a ja mam na sprzedaż Profertil Man, 115 kapsułek, udalo sie zajść w ciaze w trakcie brania tabletek i juz sa niepotrzebne :)

Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

👩39
    AMH: 3,6
    KIR: AA
    Kariotyp: OK

👦kiepska jakość nasienia, oligozoospermia;
    03.2024 bakterie w nasieniu - antybiotyki, 05.2024 bakterii brak; suplementacja; 07.2024 - jakość nasienia poprawiona

06.2016 - niedrożność lewego jajowodu
    04.2023 - ciąża naturalna pozamaciczna (zagnieżdżona w lewym, niedrożnym jajowodzie). Usunięcie jajowodu z ciążą w 6tc.)
    03.2024 - In vitro. Czas start. Angelius Katowice
    05.2024 - histeroskopia, CD138 -> 0/10💪

I IVF p.krótki
    01.07.2024 - punkcja (pICSI) -> 3🥚-> 2x MII -> 1x 3AA
    06.07.2024 - ET, Accofil, beta 0 ❌

II IVF p.długi
    27.08.2024 - punkcja (pICSI, Fertile Chip) -> 11🥚-> 7x MII -> 3x❄️ 4AA | 4BA | 4BA
    28.09.2024 - FET 4AA (EG, AH, Accofil)
    bHCG: 6dpt 2,5 | 8dpt ⏸️ | 9dpt 27 | 11dpt 58,6 | 13dpt 164 | 16dpt 714 | 20dpt 2601
    26dpt CRL 0,42cm ❤️ | 8+1 💔
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monic wrote:
    Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

Dla mężczyzn.

• Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malina999 wrote:
    Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

Zostało mi jedno opakowanie ważne do końca lutego, więc chciałabym sprzedać za 150zł + kw lub odbiór w Katowicach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ