X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Sprzedam PROFERTIL
Odpowiedz

Sprzedam PROFERTIL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 16 września 2023, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

• Monic Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo wrote:
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

• malina999 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rousso wrote:
    Hej, a ja mam na sprzedaż Profertil Man, 115 kapsułek, udalo sie zajść w ciaze w trakcie brania tabletek i juz sa niepotrzebne :)

Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

04.2023 - ciąża naturalna pozamaciczna, usunięcie jajowodu
    03.2024 - In vitro. Czas start. Angelius Katowice
    05.2024 - histeroskopia, CD138 -> 0/10💪

I procedura p.krótki
    01.07.2024 - punkcja (pICSI) -> 3🥚-> 2x MII -> 1x 3AA
    06.07.2024 - 1️⃣ET 3AA (Accofil) beta 0 ❌

II procedura p.długi
    27.08.2024 - punkcja (pICSI, Fertile Chip) -> 11🥚-> 7x MII -> 3x❄️ 4AA | 4BA | 4BA
    28.09.2024 - 2️⃣FET 4AA (EG, AH, Accofil)
    bHCG: 6dpt 2,5 | 8dpt ⏸️ | 9dpt 27 | 11dpt 58,6 | 13dpt 164 | 16dpt 714 | 20dpt 2601
    26dpt CRL 0,42cm ❤️ | 8+1 💔
    27.01.2025 - 3️⃣FET 4BA (EG, AH, Accofil), beta 0 ❌
    28.02.2025 - histeroskopia, CD138 -> ⌛
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monic wrote:
    Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

Dla mężczyzn.

• Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malina999 wrote:
    Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

Zostało mi jedno opakowanie ważne do końca lutego, więc chciałabym sprzedać za 150zł + kw lub odbiór w Katowicach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ