Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Sprzedam PROFERTIL
Odpowiedz

Sprzedam PROFERTIL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 16 września 2023, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

• Monic Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo wrote:
    Cześć,
    Mam do sprzedania PROFERTIL. Zostały nam dwa opakowania po 60 tabletek, czyli w sumie na 60 dni kuracji. Kupiony w aptece Melissa i ważny do lutego 2024 roku. Sprzedam po 200zł za opakowanie + kw (lub odbiór w Katowicach). Nam pomógł po jednym opakowaniu, a tak naprawdę po dwóch tygodniach stosowania. U nas był problem z morfologią plemników. :)

Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

• malina999 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rousso wrote:
    Hej, a ja mam na sprzedaż Profertil Man, 115 kapsułek, udalo sie zajść w ciaze w trakcie brania tabletek i juz sa niepotrzebne :)

Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

04.2023 - ciąża naturalna pozamaciczna, usunięcie jajowodu
    03.2024 - In vitro. Czas start. Angelius Katowice
    05.2024 - histeroskopia + CD138 -> ✅

I procedura p.krótki
    01.07.2024 - punkcja (pICSI) -> 3🥚-> 2x MII -> 1x 3AA
    06.07.2024 - 1️⃣ET 3AA (Accofil) beta 0 ❌

II procedura p.długi
    27.08.2024 - punkcja (pICSI, Fertile Chip) -> 11🥚-> 7x MII -> 3x❄️ 4AA | 4BA | 4BA
    28.09.2024 - 2️⃣FET 4AA (EG, AH, Accofil)
    bHCG: 6dpt 2,5 | 8dpt ⏸️ | 9dpt 27 | 11dpt 58,6 | 13dpt 164 | 16dpt 714 | 20dpt 2601
    26dpt CRL 0,42cm ❤️ | 8+1 💔
    27.01.2025 - 3️⃣FET 4BA (EG, AH, Accofil), beta 0 ❌
    28.02.2025 - CD138 -> ✅
  • Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monic wrote:
    Hejka to tabletki dla kobiety czy mężczyzn?

Dla mężczyzn.

• Leo Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malina999 wrote:
    Jestem zainteresowana.
    W jakiej cenie?

Zostało mi jedno opakowanie ważne do końca lutego, więc chciałabym sprzedać za 150zł + kw lub odbiór w Katowicach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ