X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Sprzedam SERMATROP ALFA , niska cena
Odpowiedz

Sprzedam SERMATROP ALFA , niska cena

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P@ntera Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2021, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedanie opakowanie męskiego suplementu SERMATROP ALFA w cenie 100PLN plus koszta wysylki. W opakowaniu jest 29 tabletek. Cena opakowania 30 sztuk to ponad 180PLN.
    data waznosci 07/2022

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P@ntera wrote:
    Mam do sprzedanie opakowanie męskiego suplementu SERMATROP ALFA w cenie 100PLN plus koszta wysylki. W opakowaniu jest 29 tabletek. Cena opakowania 30 sztuk to ponad 180PLN.
    data waznosci 07/2022
    Zainteresowana. Proszę o kontakt

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ