X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Sprzedam SERMATROP ALFA , niska cena
Odpowiedz

Sprzedam SERMATROP ALFA , niska cena

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P@ntera Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2021, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedanie opakowanie męskiego suplementu SERMATROP ALFA w cenie 100PLN plus koszta wysylki. W opakowaniu jest 29 tabletek. Cena opakowania 30 sztuk to ponad 180PLN.
    data waznosci 07/2022

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P@ntera wrote:
    Mam do sprzedanie opakowanie męskiego suplementu SERMATROP ALFA w cenie 100PLN plus koszta wysylki. W opakowaniu jest 29 tabletek. Cena opakowania 30 sztuk to ponad 180PLN.
    data waznosci 07/2022
    Zainteresowana. Proszę o kontakt

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ