X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Suplementy
Odpowiedz

Suplementy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trocheniebaaa Nowa

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

zastanawiam się jak długo w jednym ciągu partner może przyjmować suplementy.

Mój M przyjmował 2 m-ce sermatrop alfa, niedługo kończy FertilMan Plus (kuracja 3 miesiące), wyniki poprawiły się i chcemy przedłużyć suplementację o kolejne 3 miesiące.

Zastanawiam się jednak czy nie powinien mieć przerwy - chociażby miesiąc.

Pozdrawiam i proszę o opinie / wiedzę medyczną ;)

• Reikja Autorytet

Wysłany: 2 września 2020, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my nie stosujemy przerwy, ale zmieniamy po 3 miesiącach 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ