Tabletki na erekcję
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Lubiąż wrote:mój partner stosuje 800mg tego prosent 600 przed stosunkiem i działa. Zwiększa mu libido i wytrysk.
-
Annite wrote:A jak zaproponować jemu żeby ;zaczał przyjmować takie tabletki ? Mój równiez miewa takie problemy ale nie wiem jak mu o tym wspomnieć. Podejrzewam,że niczego nie bierze poniewż bym widziała.
-
dkdk wrote:No nie wiem. Jest to Twój mąż i sama wiesz jak z nim rozmawiać. Ja po prostu spokojnie powiedziałam swojemu, ze powinien coś wziąć. Moze sie obruszył na początku ale potem podszedł do tego normalnie. Aktualnie przyjmuje tabletki i jest lepiej.
Nie chodzi żeby coś wziąć. Tylko iść do lekarza -
dkdk wrote:No nie wiem. Jest to Twój mąż i sama wiesz jak z nim rozmawiać. Ja po prostu spokojnie powiedziałam swojemu, ze powinien coś wziąć. Moze sie obruszył na początku ale potem podszedł do tego normalnie. Aktualnie przyjmuje tabletki i jest lepiej.
Bardzo podoba mi się twoje podejście, mój mąż poszedł z własnej inicjatywy, ale ja zamiast go wspierać winy szukałam w sobie … -
Sildenafil jest na receptę - więc odpada, jak nie chce iść do lekarza.
Bez recepty to ewentualnie takie suplementy jak penis complete, Permen czy Cum on, man power. Np w przypadku man power, facet bierze, i po 40 min erekcja powinna wrócić. Penis complete działa natomiast tak, ze trzeba brać codziennie. Za to gotowość do osiągnięcia erekcji jest niemal natychmiastowa. -
nick nieaktualny
-
bigmilk wrote:ja biorę 800 mg Prosent 600 i stawia mi dzidę na ponad godzinę. Ale ważę 92 kg jak mniej może wystarczyć 400 mg
Bzdury i jeszcze raz bzdury, kolejny naganiacz z jednym postem !!!
Są dwa leki na problemy ze wzwodem u mężczyzn, tadalafil i sidelafil są pod różnymi nazwami handlowymi.
a suplementy reklamowane na tym forum przez konta jedno postowe są z kategorii ... https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/253328,Rozbita-grupa-handlowala-suplementami-zawierajacymi-narkotyki-i-sterydy.html -