X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Tabletki na erekcję
Odpowiedz

Tabletki na erekcję

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anna Lubiąż Nowa

Wysłany: 8 czerwca, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój partner stosuje 800mg tego prosent 600 przed stosunkiem i działa. Zwiększa mu libido i wytrysk.

• Marcinowaty Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Lubiąż wrote:
    mój partner stosuje 800mg tego prosent 600 przed stosunkiem i działa. Zwiększa mu libido i wytrysk.
    Przecież to bzdurny są... Należy isć do urologa i się przebadać a nie w bujdy wierzyć. Tylko leki z apteki dają pewność co do składu i skuteczności. Suple mogą czasem zaszkodzić.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak zaproponować jemu żeby ;zaczał przyjmować takie tabletki ? Mój równiez miewa takie problemy ale nie wiem jak mu o tym wspomnieć. Podejrzewam,że niczego nie bierze poniewż bym widziała.

Wysłany: 17 czerwca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annite wrote:
    A jak zaproponować jemu żeby ;zaczał przyjmować takie tabletki ? Mój równiez miewa takie problemy ale nie wiem jak mu o tym wspomnieć. Podejrzewam,że niczego nie bierze poniewż bym widziała.
    Tylko że tadalafil 5 mg jest na receptę. Do urologa biegiem marsz i on przepisze tabletki. Żałuję że tak długo z tym zwlekałem. Fajny efekt jest po tych tabletkach, przynajmniej na początku, bo staje na zawołanie praktycznie. Po jakimś czasie potrzebna jest dłuższa stymulacja. Ja bym doradził że byś go zapisała i z nim poszła na początek. Żałuje że u mnie nie było to w ten sposób...

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 18 czerwca, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem. Jest to Twój mąż i sama wiesz jak z nim rozmawiać. Ja po prostu spokojnie powiedziałam swojemu, ze powinien coś wziąć. Moze sie obruszył na początku ale potem podszedł do tego normalnie. Aktualnie przyjmuje tabletki i jest lepiej.

Wysłany: 19 czerwca, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dkdk wrote:
    No nie wiem. Jest to Twój mąż i sama wiesz jak z nim rozmawiać. Ja po prostu spokojnie powiedziałam swojemu, ze powinien coś wziąć. Moze sie obruszył na początku ale potem podszedł do tego normalnie. Aktualnie przyjmuje tabletki i jest lepiej.

Nie chodzi żeby coś wziąć. Tylko iść do lekarza

• Natoszka Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dkdk wrote:

Bardzo podoba mi się twoje podejście, mój mąż poszedł z własnej inicjatywy, ale ja zamiast go wspierać winy szukałam w sobie …

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałam z nim i wstępnie się zgodził.W sumie było lepiej niż myślałam. Jednak zastrzegł,ze sam na pewno nie wybierze się do apteki i ich nie kupi heh :P

Wysłany: 19 czerwca, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annite wrote:
    Rozmawiałam z nim i wstępnie się zgodził.W sumie było lepiej niż myślałam. Jednak zastrzegł,ze sam na pewno nie wybierze się do apteki i ich nie kupi heh :P

Idź sama. Kup mu. Zobaczysz jakie będą efekty po tadalafil.

Wysłany: 19 czerwca, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natoszka wrote:
    Bardzo podoba mi się twoje podejście, mój mąż poszedł z własnej inicjatywy, ale ja zamiast go wspierać winy szukałam w sobie …

Spokojnie. Rozmowa wszystko załatwi. Do lekarza po tadalafil i cieszyć się sobą

• sawak Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sildenafil jest na receptę - więc odpada, jak nie chce iść do lekarza.

Bez recepty to ewentualnie takie suplementy jak penis complete, Permen czy Cum on, man power. Np w przypadku man power, facet bierze, i po 40 min erekcja powinna wrócić. Penis complete działa natomiast tak, ze trzeba brać codziennie. Za to gotowość do osiągnięcia erekcji jest niemal natychmiastowa.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info. A na początek to co byś poleciła ? Jakie konkretnie? Bo przecież wszystkiego nie zamówię.

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobre efekt przynosi "cum on". Jest to supelement diety. Poczytaj sobie o nim.

• Jankowski Znajoma

Wysłany: 24 czerwca, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cum on to mniej więcej ta sama seria co penic somplete. Alternatywa to erekton i inne.
    W składzie są bardzo podobne, mają różne proporcje. W sieci wszystko jest wyjaśnione co i jak. Cum on uchodzi za skuteczny.

Wysłany: 24 czerwca, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kupujcie suplementów. Na początku też tak zrobiłem i się zraziłem bo nie zadziałało. Lekarz urolog wypisał lek na ,zburzenia erekcji. Tadalafil 5 mg. Droga na skróty jest tylko pozornie dobra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam niesamowitą nalewkę z ziół Tybetańskich po której nie mam problemów z erekcją oraz obfitą ejakulacją

• Karol379 Nowa

Wysłany: 21 listopada, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam niesamowitą nalewkę z ziół Tybetańskich po której nie mam problemów z erekcją

• bigmilk Nowa

Wysłany: 6 grudnia, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę 800 mg Prosent 600 i stawia mi dzidę na ponad godzinę. Ale ważę 92 kg jak mniej może wystarczyć 400 mg

• burza Znajoma

Wysłany: 14 grudnia, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bigmilk wrote:
    ja biorę 800 mg Prosent 600 i stawia mi dzidę na ponad godzinę. Ale ważę 92 kg jak mniej może wystarczyć 400 mg

Bzdury i jeszcze raz bzdury, kolejny naganiacz z jednym postem !!!

Są dwa leki na problemy ze wzwodem u mężczyzn, tadalafil i sidelafil są pod różnymi nazwami handlowymi.

a suplementy reklamowane na tym forum przez konta jedno postowe są z kategorii ... https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/253328,Rozbita-grupa-handlowala-suplementami-zawierajacymi-narkotyki-i-sterydy.html

Wysłany: 15 grudnia, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bzdury piszecie. Tylko tadalafil pomoże na erekcję. A nie jakieś tybetańskie czary Mary..

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ