Witam wszystkie panie i moze panow.
Chcial bym sie zapytac drogie panie co teraz jest ndobre na potencje i nie zabardzo szkodliwe czego uzywaja wasi mezowie co mogl bym wyprobowac. Probowalem viagre ale po niej skoczylo cisnienie i plamy czerwone w okolicy szyji w dol do klatki i straszna zadyszka w sensie ciezko bylo oddychac. Probovalem inventrum ale nie wiem dla czego raz zadzialal super a innym razem ta sama tabletka 50mg nie zrobila swojej roboty. No i mam pytanko nie wiem jak powiedziec zonie o tym ze musze siegac po tabletki nie chcem zeby sie speszyla i zle zaregowala zeby nie pomyslala ze przestala byc atrakcjijna dla mnie itp. Natomiast jezeli chodzi o to jak chcecie zaproponowac takie tabletki dla meza to my jestesmy troche prosci w obsludze wystarczy ze powiecie cos w stylu A moze sprobujemy cos nowego tak reklamuja teraz te tabletki moze naprawde bedziemy szalec do ranna
Albo ze ktoras z waszych znajomych z pracy pochwalila sie ze maz wziol tabletke i szaleli do rana moze ty tez wezmiesz
Lub normalnie po prostu porozmawiac i powiedziec ze moze tabletki wyprubujemy
No i dobrze bylo by gdybyscie to wy moze udaly sie do apteki. Powiem ze ja kupujac viagre troche bylem speszony