X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy test MAR IgG pozytywny 100 % a In Vitro
Odpowiedz

test MAR IgG pozytywny 100 % a In Vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,.
    Mój mąż odebrał wynik badania nasienia w którym.
    MAR TEST IgG ma 100%

i Aglutynacja III

Mam pytanie bo z tego co się orientowałam to teraz musi iść do Urologa, i prawdopodobnie leczenie sterydami.

Mam pytanie czy w takiej sytuacji In Vitro jest możliwe jak ma 100 % ? wynik ?

Bardzo proszę o odpowiedz ?

I ewentualnie jak może wyglądać leczenie tego ?

• Lili87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest możliwe, mój bierze sterydy. Z resztą przy MAR 100% zaszłam w ciążę naturalnie, ale poroniłam. Zapraszam do istniejącego już wątku o pozytywnym MAR, tam jest nas więcej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 18:34

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ