Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy test MAR IgG pozytywny 100 % a In Vitro
Odpowiedz

test MAR IgG pozytywny 100 % a In Vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,.
    Mój mąż odebrał wynik badania nasienia w którym.
    MAR TEST IgG ma 100%

i Aglutynacja III

Mam pytanie bo z tego co się orientowałam to teraz musi iść do Urologa, i prawdopodobnie leczenie sterydami.

Mam pytanie czy w takiej sytuacji In Vitro jest możliwe jak ma 100 % ? wynik ?

Bardzo proszę o odpowiedz ?

I ewentualnie jak może wyglądać leczenie tego ?

• Lili87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest możliwe, mój bierze sterydy. Z resztą przy MAR 100% zaszłam w ciążę naturalnie, ale poroniłam. Zapraszam do istniejącego już wątku o pozytywnym MAR, tam jest nas więcej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 18:34

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ