X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Urlop ojcowski
Odpowiedz

Urlop ojcowski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2021, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie panie jak to jest obecnie z urlopem ojcowskim? Czy podanie składa się do pracodawcy?

Karpatia lubi tę wiadomość

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż się dogadał z pracodawcą i wziął od razu po narodzinach Tośki 2dni okolicznościowego przysługującego za narodziny dziecka i 10dni ojcowskiego, a akt urodzenia dosłał do kadrowej w trakcie jego trwania .

Nie jestem jednak specjalistką od finansów, tak wiec uważam, ze dobrze będzie założyć podobny temat na forum ksiegowym. Tam powinni Ci lepiej doradzic ;)
    http://pozyczkanakonto.pl/2019/11/25/czy-warto-zdecydowac-sie-na-urlop-ojcowski/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 08:54

Karpatia lubi tę wiadomość

• Martyna155 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dwa dni trwa okolicznościowy , a ojcowski równo 14 dni łącznie z sobotami i niedzielami , składa się do pracodawcy wniosek o urlop ojcowski i akt urodzenia i pracodawca kieruje dokumenty do zusu jeśli jest to firma zatrudniająca nie więcej niż 20 pracowników .można po po porodzie również poprosić o zwolnienie na męża na opiekę nad Wami , ok 2 tygodnie indopiero po tym wziąć ojcowski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 09:05

• Martynka@30 Debiutantka

Wysłany: 24 marca 2021, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brat rok temu bez problemu dogadał się ze swoim pracodawcą i dostał. ;) Kwestia rozmowy i dobrego nastawienia!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ