Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Uszkodzenie genu azfc
Odpowiedz

Uszkodzenie genu azfc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy ktoś miał przypadek uszkodzenia genu AzFC i się udało coś znaleźć dzięki biopsji m-tese???

• Walczędokońca Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Witam czy ktoś miał przypadek uszkodzenia genu AzFC i się udało coś znaleźć dzięki biopsji m-tese???
    Przy prawidłowych hormonach daje 90% ze tak w zwykłej igłowa beda

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    Przy prawidłowych hormonach daje 90% ze tak w zwykłej igłowa beda

Czyli dokładnie o jakich pani mówi może pani cos powiedzieć więcej ? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź

Wysłany: 13 lutego, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Czyli dokładnie o jakich pani mówi może pani cos powiedzieć więcej ? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź
    Bardziej wolę na Pan 😆 wyniki FSH Lh Testosteron jakie sa wyniki bo azf c to chodzi o problem z drożności a plus rozmiar jądra

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
    No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas ….

Wysłany: 13 lutego, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
    No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas ….
    Ja mam wszystko prawidłowe i staje na spermatydzie a fsh mialem kolo 8 zawsze

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    Ja mam wszystko prawidłowe i staje na spermatydzie a fsh mialem kolo 8 zawsze

I co teraz??? Boże jestem totalnie zielone o co w tym wszystkim chodzi

Wysłany: 13 lutego, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    I co teraz??? Boże jestem totalnie zielone o co w tym wszystkim chodzi
    No nic nie ma gamet nic pewnie nie zrobimy a ogólnie wczensiej były plemniki a później znikły i nie ma wcale

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    No nic nie ma gamet nic pewnie nie zrobimy a ogólnie wczensiej były plemniki a później znikły i nie ma wcale

Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ?

Wysłany: 13 lutego, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ?
    Mialem w novum pomimo tego ze mialem plemniki to dążyli do biopsji później znikły po biopsji i znowu sie pojawiły a teraz od ponad roku nic a nic ciągle 0

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra i to niewiadomo dlaczego tak jest ….
    Ja już tracę nadzieję z tym uszkodzonym genem to jest po prostu chyba nierealne …:/

Wysłany: 13 lutego, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Masakra i to niewiadomo dlaczego tak jest ….
    Ja już tracę nadzieję z tym uszkodzonym genem to jest po prostu chyba nierealne …:/
    3 lata walczyłem o to i juz odpuściłem nic sie nie da zrobić staje na 7 poziomie a plemnik od 8 a u was ro raczej jakas niedrożność no chyba ze fsh duzo ponad normę to moze wyjść to co u mnie

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedrożność ??? Nieee raczej nie chociaż nie wiem o jakiej niedrożności mówisz 🫣…. Mąż miał wszystko ileś razy badane pewnie się skończy jak u was z tego co widzę z uszkodzeniem genu azfc nie ma tu jakiś histori kończących się super efektem zajścia w ciążę … jesteśmy na maxa zestresowani ja osobiście kocham dzieci mąż tak samo przeżywamy straszne chwile
    Wiem że nie jesteśmy sami jest tutaj wiele ludzi pragnących dzieci …. Ale zaglądam tutaj cały czas łudząc się że ktoś miał taki przypadek ja my i pan :) ale nie ma tu nic ….

Wysłany: 14 lutego, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Niedrożność ??? Nieee raczej nie chociaż nie wiem o jakiej niedrożności mówisz 🫣…. Mąż miał wszystko ileś razy badane pewnie się skończy jak u was z tego co widzę z uszkodzeniem genu azfc nie ma tu jakiś histori kończących się super efektem zajścia w ciążę … jesteśmy na maxa zestresowani ja osobiście kocham dzieci mąż tak samo przeżywamy straszne chwile
    Wiem że nie jesteśmy sami jest tutaj wiele ludzi pragnących dzieci …. Ale zaglądam tutaj cały czas łudząc się że ktoś miał taki przypadek ja my i pan :) ale nie ma tu nic ….
    Tez to samo przezwamy znam ten ból. Z Azfc znam dużo przypadków co maja dzieci to na spokojnie.

• MartaMat Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczędokońca wrote:
    Tez to samo przezwamy znam ten ból. Z Azfc znam dużo przypadków co maja dzieci to na spokojnie.

Dziękuję ….dam znać co u nas wyszło na pewno aby innym pomóc nakierować … bo jest tego mało teraz czekamy na ta inhibine b pewnie nie będzie jakiejś rewelacji przy azfc ale zobaczymy

Wysłany: 14 lutego, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMat wrote:
    Dziękuję ….dam znać co u nas wyszło na pewno aby innym pomóc nakierować … bo jest tego mało teraz czekamy na ta inhibine b pewnie nie będzie jakiejś rewelacji przy azfc ale zobaczymy
    Aby fsh bylo dobre to bedzie dobrze

MartaMat lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ