Uszkodzenie genu azfc
-
Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas …. -
Ja mam wszystko prawidłowe i staje na spermatydzie a fsh mialem kolo 8 zawszeMartaMat wrote:Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas …. -
Walczędokońca wrote:No nic nie ma gamet nic pewnie nie zrobimy a ogólnie wczensiej były plemniki a później znikły i nie ma wcale
Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ? -
Mialem w novum pomimo tego ze mialem plemniki to dążyli do biopsji później znikły po biopsji i znowu sie pojawiły a teraz od ponad roku nic a nic ciągle 0MartaMat wrote:Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ?
-
3 lata walczyłem o to i juz odpuściłem nic sie nie da zrobić staje na 7 poziomie a plemnik od 8 a u was ro raczej jakas niedrożność no chyba ze fsh duzo ponad normę to moze wyjść to co u mnieMartaMat wrote:Masakra i to niewiadomo dlaczego tak jest ….
Ja już tracę nadzieję z tym uszkodzonym genem to jest po prostu chyba nierealne …
-