Uszkodzenie genu azfc
-
Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas …. -
Ja mam wszystko prawidłowe i staje na spermatydzie a fsh mialem kolo 8 zawszeMartaMat wrote:Hehe przepraszam bardzo 🫣🫶
No właśnie u nas jądra jest wszystko w porządku sprawdzane wiele razy 🫣 testosteron super od leków które brał był przestymulowany .. LH 13,4 fsh przez te leki wysokie 23 testosteron doktor Wolski mówił że super ma mąż i estradiol też ma w normie , doktor powiedział że to przez te leki które mu przepisano .. i kazał zrobić amh i inhibine b amh ma dobre bo już wynik przyszedł i tak się boimy co będzie czy tam coś znajdą czy jest szansa szukamy przypadku taki jak u nas …. -
Walczędokońca wrote:No nic nie ma gamet nic pewnie nie zrobimy a ogólnie wczensiej były plemniki a później znikły i nie ma wcale
Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ? -
Mialem w novum pomimo tego ze mialem plemniki to dążyli do biopsji później znikły po biopsji i znowu sie pojawiły a teraz od ponad roku nic a nic ciągle 0MartaMat wrote:Ehhh masakra dlaczego to ludzi spotyka …. Zobaczymy co u nas będzie …. Niestety jeszcze musimy czekać na zabieg a też miał pan w novum ?
-
3 lata walczyłem o to i juz odpuściłem nic sie nie da zrobić staje na 7 poziomie a plemnik od 8 a u was ro raczej jakas niedrożność no chyba ze fsh duzo ponad normę to moze wyjść to co u mnieMartaMat wrote:Masakra i to niewiadomo dlaczego tak jest ….
Ja już tracę nadzieję z tym uszkodzonym genem to jest po prostu chyba nierealne …
-
Niedrożność ??? Nieee raczej nie chociaż nie wiem o jakiej niedrożności mówisz 🫣…. Mąż miał wszystko ileś razy badane pewnie się skończy jak u was z tego co widzę z uszkodzeniem genu azfc nie ma tu jakiś histori kończących się super efektem zajścia w ciążę … jesteśmy na maxa zestresowani ja osobiście kocham dzieci mąż tak samo przeżywamy straszne chwile
Wiem że nie jesteśmy sami jest tutaj wiele ludzi pragnących dzieci …. Ale zaglądam tutaj cały czas łudząc się że ktoś miał taki przypadek ja my i pan
ale nie ma tu nic ….
-
Tez to samo przezwamy znam ten ból. Z Azfc znam dużo przypadków co maja dzieci to na spokojnie.MartaMat wrote:Niedrożność ??? Nieee raczej nie chociaż nie wiem o jakiej niedrożności mówisz 🫣…. Mąż miał wszystko ileś razy badane pewnie się skończy jak u was z tego co widzę z uszkodzeniem genu azfc nie ma tu jakiś histori kończących się super efektem zajścia w ciążę … jesteśmy na maxa zestresowani ja osobiście kocham dzieci mąż tak samo przeżywamy straszne chwile
Wiem że nie jesteśmy sami jest tutaj wiele ludzi pragnących dzieci …. Ale zaglądam tutaj cały czas łudząc się że ktoś miał taki przypadek ja my i pan
ale nie ma tu nic …. -
Walczędokońca wrote:Tez to samo przezwamy znam ten ból. Z Azfc znam dużo przypadków co maja dzieci to na spokojnie.
Dziękuję ….dam znać co u nas wyszło na pewno aby innym pomóc nakierować … bo jest tego mało teraz czekamy na ta inhibine b pewnie nie będzie jakiejś rewelacji przy azfc ale zobaczymy -
Aby fsh bylo dobre to bedzie dobrzeMartaMat wrote:Dziękuję ….dam znać co u nas wyszło na pewno aby innym pomóc nakierować … bo jest tego mało teraz czekamy na ta inhibine b pewnie nie będzie jakiejś rewelacji przy azfc ale zobaczymy
MartaMat lubi tę wiadomość
-