X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Wybieracie się gdzieś na wakacje
Odpowiedz

Wybieracie się gdzieś na wakacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. W tym roku?
    Zastanawiam sie czy nie wybraćs ię gdzieś w Polskę.

Vienne lubi tę wiadomość

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeżdżę na Pogórze Dynowskie i widoki są piękne a przede wszystkim zastrzyk świeżego powietrza jest. Mam znajomą która prowadzi agroturystykę.

No i prawdopodobnie wybierzemy się do Hanzy ( jest to świetne spa Kujawsko pomorskie). Ładne otoczenie lasów, na miejscu park liniowy, stadnina koni. Oraz możliwośc korzystania z zabiegów spa.
    z17047384V,Hotel-Bania-w-Bialce-Tatrzanskiej-lezy-przy-zrodla.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2021, 14:00

• sawak Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam jakiegoś ciekawego miejsca na wakajce w tym roku. Czy możecie coś polecić? Zastanawiałam się nad Okuninką nad Jeziorem Białym.

Mianowicie nad wynajęciem domku dla siebie oraz dla mojej rodziny:
    https://szyszka-okuninka.pl/

Czy ktoś z Was wypoczywał w tej miejscowości? Jak spędzało się tam Wam czas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2024, 12:26

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2024, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Bardzo proszę polecenie jakiegoś klimatycznego hotelu (apartamentu) na kilkudniowy wyjazd z mężem, gdzieś w okolicach października/listopada. Zależy nam na ładnej okolicy, (możliwości spacerów), dobrym jedzeniu, możliwości zwiedzenia/zobaczenia czegoś. Fajnie jakby hotel posiadał strefę SPA i możliwość zabiegów, basen. Szukam po prostu sprawdzonego miejsca na odpoczynek, odcięcie się od codzienności i miłego spędzenia czasu ;)
    https://www.sanatoriaslowacki.pl/terma-slowacki/pl/terma

Zastanawiamy się nad wybraniem się tutaj. Czy któras z Was była moze w tym miejscu? Polecicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 14:37

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ