Zapalenie gruczołu krokowego
-
nick nieaktualny
-
Hej Karolcia,
na to pytanie powinien odpowiedzieć urolog.
skąd wiecie o tym zapaleniu prostaty, na jakiej podstawie taka opinia?
Jeśli oprócz braku plemników jest podwyższone PSA - to trzeba wykluczyć poważne choroby.
Dobrego urologa znajdź koniecznie (USG trzeba zrobić i przebadać faceta gruntownie) i daj znać co powiedział. Ściskam i powodzenia -
nick nieaktualnychyba próbuje doszukać się czegoś "uleczalnego" co spowodowalo azoosopermie. Dzisiaj ma USG. Miał robione badanie nasienia, prolaktyne i testosteron. Jeszcze za 3 tyg bedzie robil badanie nasienia z posiewem bo tego nie było, Ma wysokie pH (9.5). Ale jak czytałam na internecie ma dobre upłynnienie (50 min). Prolaktyne ma za wysoka ale tez bedzie mial rezonans. Jestem jeszcze całkiem zielona w tych sprawach. I chyba ciągle w szoku.
-
karolcia18120 wrote:chyba próbuje doszukać się czegoś "uleczalnego" co spowodowalo azoosopermie. Dzisiaj ma USG. Miał robione badanie nasienia, prolaktyne i testosteron. Jeszcze za 3 tyg bedzie robil badanie nasienia z posiewem bo tego nie było, Ma wysokie pH (9.5). Ale jak czytałam na internecie ma dobre upłynnienie (50 min). Prolaktyne ma za wysoka ale tez bedzie mial rezonans. Jestem jeszcze całkiem zielona w tych sprawach. I chyba ciągle w szoku.Khalan
-