X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród 4 cc
Odpowiedz

4 cc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w którym tygodniu miałyście planowaną 4 cesarkę

• kurkai Nowa

Wysłany: 29 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich! Od dawna chciałem zacząć grać w plinko online w Polsce i w tym celu znalazłem tę stronę - https://plinko-game.pl/ . na tej stronie mogłem swobodnie i bezpiecznie grać w tę grę na prawdziwe pieniądze online! Dlatego chcę podzielić się z wami tą stroną, ponieważ jest ona naprawdę fajna i bardzo wysokiej jakości!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia, 18:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ