X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Atonia macicy
Odpowiedz

Atonia macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu mamusie, które miały atonię macicy? Co z drugą ciążą i porodem? Jakie szanse na powtórkę? Czy jest to wskazanie do cesarskiego cięcia?
    Ja niestety miałam okazję doświadczyć tej komplikacji porodu. Kroplówka i zastrzyk zahamowały krwawienie. Wiedzę mam jedynie z internetu na ten temat i różne rzeczy piszą. Nie ukrywam, że włos się jeży na głowie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:48

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ