Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Badanie Postaw mam wcześniaków
Odpowiedz

Badanie Postaw mam wcześniaków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • poł. Dominika Nowa

Wysłany: 30 stycznia, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem położną i studentką na kierunku Położnictwo II stopnia. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej. Prowadzę badania na temat postaw mam wcześniaków wobec ciąży i porodu. Ankieta jest całkowicie anonimowa. Dotyczy mam, które są do miesiąca po porodzie.
    Z góry dziękuję chętnym Paniom za udział w badaniu! 😊 Dobrego dnia!
    Link do ankiety:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRJUEVqSNCSHOannboBzvZZz0LHHU9l0N4RSO03xgerLC59w/viewform?usp=header

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 15:19

• poł. Dominika Nowa

Wysłany: 30 stycznia, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mają Panie jakieś pytania odnośnie ankietym jestem do dyspozycji :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ