X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Cewnik Foleya
Odpowiedz

Cewnik Foleya

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Czy któraś z Was miała zakładany cewnik Foleya przy rozwarciu 3-4cm? Przyniósł jakiś efekt czy i tak skończył się na dalszym wywoływaniu porodu?
    Czytałam, że zwykle jest zakładany przy mniejszym rozwarciu stąd moje pytanie.

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam 2-3 cm i moja Pani Doktor uznała że cewnik już niepotrzebny, zresztą bez straty.. widziałam jak się koleżanki na sali męczyły

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja89 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Czy któraś z Was miała zakładany cewnik Foleya przy rozwarciu 3-4cm? Przyniósł jakiś efekt czy i tak skończył się na dalszym wywoływaniu porodu?
    Czytałam, że zwykle jest zakładany przy mniejszym rozwarciu stąd moje pytanie.

i jak u Ciebie się skończyło? założyli Ci ten cewnik?

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ