Clinica Medica Gdynia
-
Witam- przeglądałam forum i nigdzie nie znalazłam opinii na temat tej placówki. Bardzo chciałabym poznać opinie kobiet, które tam urodziły dziecko.
(25.01-2016-beta hcg 28, 29.01-2016-beta hcg 402.6 2.02-2016- beta hcg 4519.0 :)5.02-2016- beta cg 14034 :)18.02-2016- beta hcg 44496.0 ????
29.06.12 mój 1 cud
16.09.2016 mój 2 cud -
Rodziłam w clinice medice w maju tego roku i planuje rodzić tam drugie dziecko jeżeli zdecydujemy się z mężem na drugą ciąże. Nie wyobrażam sobie rodzić gdzie indziej, miałam cc ze względu na problemy neurologiczne, które dla niektórych lekarzy "nie były wystarczającym wskazaniem". No cóż dla mnie były, bo jeżeli istniał choćby cień groźby, że mój synek nie będzie miał mamy to dałabym się pociąć nawet milion razy choć przyjemne to nie jest Opieka rewelacja, jedzenie obiady takie sobie (bo nie przyprawione), ale śniadania i kolacje super Leżałam sama na sali drugie łóżko było do dyspozycji męża gdyby chciał zostać na noc. Lekarz i pielęgniarki rewelacja. Co mogę powiedzieć? Super super i jeszcze raz super.
-
Aż dziwne, że Trójmiasto i nie ma prywatnej kliniki... Z tego co czytałam na innych forach to niektóre dziewczyny do Łodzi jeżdżą. Mi aż tak nie zależy tym bardziej, że rok temu rodziłam z Redłowie i byłam zadowolona. Teraz też tam się w takim wypadku wybieram tym bardziej, ze oddział jest po remoncie
-