Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród dysplazja bioder a rodzaj porodu
Odpowiedz

dysplazja bioder a rodzaj porodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Moze ktos ma doswiadczeni w nastepujacym temacie: gdy sie urodzilam (posladkowo) mialam dysplazje obu bioder(1 wieksza niz 2). Mialam zalozona rozworke. Potem w zyciu juz mi to nie dawalo problemow. Niedawno sie dowiedzialam ze moze byc to wskazaniem do cc. Nawet nie zapytalam o to gina bo mi do glowy nie przyszlo. Planuje wizyte u ortopedy ale moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ten sam problem jako dzieciaczek, byłam u ortopedy, który stwierdził, że nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego, ale wiadomo, że ostateczną decyzję podejmuje lekarz ginekolog.

Już razem <3
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy dzieki za odpowiedz :)
    Ja juz po porodzie i rzeczywiscie dysplazja nie byla zadnym przeciwskazaniem

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ