X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród dysplazja bioder a rodzaj porodu
Odpowiedz

dysplazja bioder a rodzaj porodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Moze ktos ma doswiadczeni w nastepujacym temacie: gdy sie urodzilam (posladkowo) mialam dysplazje obu bioder(1 wieksza niz 2). Mialam zalozona rozworke. Potem w zyciu juz mi to nie dawalo problemow. Niedawno sie dowiedzialam ze moze byc to wskazaniem do cc. Nawet nie zapytalam o to gina bo mi do glowy nie przyszlo. Planuje wizyte u ortopedy ale moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ten sam problem jako dzieciaczek, byłam u ortopedy, który stwierdził, że nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego, ale wiadomo, że ostateczną decyzję podejmuje lekarz ginekolog.

Już razem <3
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy dzieki za odpowiedz :)
    Ja juz po porodzie i rzeczywiscie dysplazja nie byla zadnym przeciwskazaniem

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ