X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Femina Kraków
Odpowiedz

Femina Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • padiiiii Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przeszukałam chyba cały internet i nie znalazłam :( Czy któraś z Was wie może ile kosztuje poród sn w Feminie? Na stronie jest cennik tylko cc :(

p19u3e3kihf5xtra.png
    Kropeczka 08.03.2017 [*]
    Aniołek 04.09.2017 [*]
  • rut90 Nowa

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Poród naturalny jest nieco droższy od cięcia cesarskiego, mianowicie od 8 do 9 tys. Obejmuje on: wszystkie znieczulenia, w razie potrzeby również cięcie cesarskie, a ponadto 2-krotne badanie neonatologiczne, niezbędne szczepienia itp.".

• padiiiii Znajoma

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info :)

p19u3e3kihf5xtra.png
    Kropeczka 08.03.2017 [*]
    Aniołek 04.09.2017 [*]
  • mikob8 Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz sobie porównać cennik innych klinik zajrzyj pod adres https://ranking.abczdrowie.pl tam masz wszystkie placówki w jednym miejscu. Ja tam znalazłam poleconego ginekologa

padiiiii lubi tę wiadomość

mikoc78
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ