Gdzie rodzić ?! Jelenia Góra pomocy !!!
-
Dziewczyny jest jakaś z Jeleniej góry ? Ja się przeprowadziłam do Jeleniej Góry z Łodzi miesiąc temu i jestem zielona jeśli chodzi o temat szpitala tutaj ... Chodzę w Jeleniej do doktor Małgorzaty Turkowskiej Regent . Ale ona nei przyjmuje w szpitalu i poleca poród w Kamiennej górze a bardzo odradza Jelenią ... Wspomnę że ja muszę miec CC ... Pomocy macie jakieś rady ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:00
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Ja przez całą ciążę chodzę do lekarza w JG, który pracuje w tamtejszym szpitalu. Tam tez bede rodziła. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego szpitala. Uspokaja mnie również fakt, że mam tam ,,swojego" lekarza. Termin mam na 15.11 także dam znać jak było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 12:56
Sylvuszka lubi tę wiadomość
Natka -
Natka19901 wrote:Ja przez całą ciążę chodzę do lekarza w JG, który pracuje w tamtejszym szpitalu. Tam tez bede rodziła. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego szpitala. Uspokaja mnie również fakt, że mam tam ,,swojego" lekarza. Termin mam na 15.11 także dam znać jak było
Okej dzięki a do jakiego lekarza chodzisz ?
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyMam nadzieję, że nie za późno piszę. Poród przede mną za niecąłe 2 tyg. ale w ciąży leżałam zarówno w Kowarach jak i w JG. Słyszałam złe opinie o JG i zapierałam się rękoma i nogami, że chcę rodzić w Kowarach. Ale... Na początku ciąży trafiłam właśnie do Kowar (z krwawieniem) i 20h czekałam na USG. Lekarka nastraszyła mnie ciążą pozamaciczną itd. Tydzień temu byłam w JG, bo skoczyło mi ciśnienie. badania zrobiono mi w jakieś 15 min (czekałam, bo wcześniej była cesarka). Kilka razy dziennie ktg, mierzenie ciśnienia, lekarze bardzo przyjemni i położne również. i stwierdziłam, że chcę rodzić w jg.
-
nick nieaktualnyNatka19901 wrote:Ja przez całą ciążę chodzę do lekarza w JG, który pracuje w tamtejszym szpitalu. Tam tez bede rodziła. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego szpitala. Uspokaja mnie również fakt, że mam tam ,,swojego" lekarza. Termin mam na 15.11 także dam znać jak było
-