Gdzie rodzić w Kielcach?
-
nick nieaktualnysłyszałam dobre opinie o Prostej, ale na ile to prawda to nie jestem w stanie powiedzieć. Sama leżałam tam na endokrynologii jak jeszcze starałam się o dzidziusia - sale obok porodówek i na oko warunki są tam bardzo fajne, nie wiem jak z opieką medyczną.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnajoma ma na dniach rodzić na Prostej, a zdecydowała się na ten szpital, bo tu mają dodatkowo jakieś "specjalne" znieczulenie.
Na ovufriendzie w "świętokrzyskich staraczkach" są aktualnie 4 ciężarówki (włącznie ze mną) w tym jedna dziewczyna w ciąży z bliźniakami i dziewczyny z Kielc wymieniają się tam doświadczeniami a propo lekarzy itp.,także jak cos to tam zajrzyj - zapraszamy. ja jestem z okolic Kielc i będę rodzić u siebie w mieście, ale tak jak wspominałam pobyt na Prostej zaliczyłam.
a tu na belly faktycznie coś mało, chyba, że się nie ujawniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:22
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za info. Kiedyś tam byłam, ale właśnie większość pisała o staraniach itp więc dlatego tutaj stworzyłam nowy wątek. Jak urodzi to daj znać czy ok było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny ja też będę rodzic w Kielcach i zdecydowałam sie na św Aleksandra na Kościuszki ponieważ tu pracuje mój lekarz prowadzący.Rodziłam tu pierwsze dziecko ale to bylo 9 lat temu wiec duzo sie zmienilo,,mam nadzieje że bedzie ok:)
Magda -
ja czekam na 2 ciążę ale pierwsze dziecko rodziłam na KOściuszki i moja opinia jak najbardziej pozytywna!!!
Zojka lubi tę wiadomość
-