X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Gdzie rodzić w Lublinie?
Odpowiedz

Gdzie rodzić w Lublinie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

szykuję się do porodu w Lublinie. Który szpital warto wybrać? Może mogłybyście się podzielić swoimi doświadczeniami i wrażeniami?

• natalia_fi Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowałaś gdzie rodzić? Ja mam termin na 1.04, miałam rodzić na Jaczewskiego, stamtąd mam lekarza, opinie o porodówce są średnie, ale stwierdziłam, że jak będzie ze mną mąż to dam radę wszędzie (chociaż chciałabym mieć poród aktywny, a tam podobno nie ma takiej możliwości) Natomiast wczoraj dowiedziałam się, że nadal obowiązuje zakaz odwiedzin w szpitalu (epidemia grypy, zakaz od 4.01), w związku z czym i porody rodzinne są zabronione. Więc teraz poważnie zastanawiam się czy nie jechać gdzie indziej, chyba, że zakaz zostanie zdjęty, tylko jeszcze nie orientowałam się jak sytuacja wygląda w innych szpitalach.

natalia_fi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ