X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Gdzie rodzić w Lublinie?
Odpowiedz

Gdzie rodzić w Lublinie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

szykuję się do porodu w Lublinie. Który szpital warto wybrać? Może mogłybyście się podzielić swoimi doświadczeniami i wrażeniami?

• natalia_fi Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowałaś gdzie rodzić? Ja mam termin na 1.04, miałam rodzić na Jaczewskiego, stamtąd mam lekarza, opinie o porodówce są średnie, ale stwierdziłam, że jak będzie ze mną mąż to dam radę wszędzie (chociaż chciałabym mieć poród aktywny, a tam podobno nie ma takiej możliwości) Natomiast wczoraj dowiedziałam się, że nadal obowiązuje zakaz odwiedzin w szpitalu (epidemia grypy, zakaz od 4.01), w związku z czym i porody rodzinne są zabronione. Więc teraz poważnie zastanawiam się czy nie jechać gdzie indziej, chyba, że zakaz zostanie zdjęty, tylko jeszcze nie orientowałam się jak sytuacja wygląda w innych szpitalach.

natalia_fi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ