X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Gniezno - szpital, poród
Odpowiedz

Gniezno - szpital, poród

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 30 maja, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    z racji, że nie ma stricte grupy na fb „Rodzę w Gnieźnie”, chciałam zapytać czy są tu któreś z Was, które rodziły w niedawnym czasie w Gnieźnie lub zdecydowały się na ten szpital?
    Zależy mi na aktywnym porodzie, pozycjach wertykalnych, ochronie krocza, kontakcie skóra do skóry po porodzie, późnym odpępnieniu, czy wiecie czy jest to do zrobienia w Gnieźnie?
    Pierwszy poród miałam w św. Rodziny w Poznaniu, było okej, ale pod kątem logistycznym to Gniezno bardziej do mnie przemawia. Byłam też kilka dni na oddziale ginekologicznym i naprawdę byłam zadowolona, pod kątem chociażby wyposażenia, obłożenia sal, itd. nawet Gniezno lepiej wypadło niż św. Rodziny. Ale nie ukrywam, że nie chciałabym sobie straumatyzować porodu. Niestety słyszałam dwie historie, że położyli dziewczyny na plecach i tak rodziły - do końca nie wiem, czy to był ich wybór, czy je do tego zmusili.

Dajcie proszę znać! Ja mam do porodu jeszcze trochę czasu, ale może któraś z Was będzie też szukała informacji :)

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

czekamy na dziewczynkę 🌸🥹

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ