X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Gniezno - szpital, poród
Odpowiedz

Gniezno - szpital, poród

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 30 maja, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    z racji, że nie ma stricte grupy na fb „Rodzę w Gnieźnie”, chciałam zapytać czy są tu któreś z Was, które rodziły w niedawnym czasie w Gnieźnie lub zdecydowały się na ten szpital?
    Zależy mi na aktywnym porodzie, pozycjach wertykalnych, ochronie krocza, kontakcie skóra do skóry po porodzie, późnym odpępnieniu, czy wiecie czy jest to do zrobienia w Gnieźnie?
    Pierwszy poród miałam w św. Rodziny w Poznaniu, było okej, ale pod kątem logistycznym to Gniezno bardziej do mnie przemawia. Byłam też kilka dni na oddziale ginekologicznym i naprawdę byłam zadowolona, pod kątem chociażby wyposażenia, obłożenia sal, itd. nawet Gniezno lepiej wypadło niż św. Rodziny. Ale nie ukrywam, że nie chciałabym sobie straumatyzować porodu. Niestety słyszałam dwie historie, że położyli dziewczyny na plecach i tak rodziły - do końca nie wiem, czy to był ich wybór, czy je do tego zmusili.

Dajcie proszę znać! Ja mam do porodu jeszcze trochę czasu, ale może któraś z Was będzie też szukała informacji :)

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻💙 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️
    30.04. badania prenatalne - zdrowa dziewczynka 🌸🥹

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ