X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród I poród -CC, II- SN czy jest szansa bez komplikacji?
Odpowiedz

I poród -CC, II- SN czy jest szansa bez komplikacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdania są podzielone, mój ginekolog nie ma jako takiego zdania na ten temat, mówiąc może pani próbować ale też i może się pani kategorycznie nie zgadzać na poród SN.
    Słyszalam różne opowieści o pęknietęj macicy, krwotokach itp. I nabralam strachu.
    Położa ze szkoły rodzenia mówi, po 10 latach może pani rodzic SN jak pierworódka. Czy któraś z was urodziła SN po cc i jest wszystko ok?

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • belladonna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 2 razy rodziłam po cc. Malina, polecam Ci stronę naturalniepocesarce tam jest wiele pozytywnych opowieści.

Malina81 lubi tę wiadomość

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Belladonna, zajrzę!

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ