Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Który szpital wybrać na Śląsku
Odpowiedz

Który szpital wybrać na Śląsku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 28 maja 2025, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś z tu obecnych rodził w szpitalu w Sosnowcu bądź Dąbrowie Górniczej?
    Interesują mnie informacje takie z niedalekiej przeszłości, a nie z przed kilkunastu lat :(

♀️29
    PCOS

🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
    ( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )

✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P
  • kurkai Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2025, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nice!

• A-6 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2025, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat z maja, ale może jeszcze pomogę 😊
    Pierwszy poród miałam w Dąbrowie, teraz jestem w drugiej ciąży i również planuję tam rodzić.
    Wspominam bardzo dobrze, ale też super trafiłam, akurat przed zmianą warty ;) Położna jaką miałam od początku do końca to anioł, naprawdę, sympatyczna, nienachalna, pytała czy czegoś potrzebuję, tłumaczyła bez problemu jeśli zapytałam. Jako że syn miał problem ze wstawieniem się w kanał, to dzięki jej propozycjom ułożeń się to w końcu udało. Lekarze bardzo sympatyczni. No i pani doktor neonatolog to jest po prostu złoto. Wszystkie badania zostały wzorowo wykonane u syna, sprawdzony nadprogramowo, zaopiekowany najlepiej jak się dało. Jeśli chodzi o znieczulenie to nie ma zzo, ale jest gaz, choć ja z niego nie korzystałam.
    Super bo miałam małego non stop ze sobą, ale jak ktoś chciał można na parę godzin zostawić u położnych.
    Jedzenie poprawne, wszystko mi baaaardzo smakowało, ale od początku kp więc jadłam porcje jak chłop w wojsku ;)
    Jedną panią z obsługi bardzo źle wspominam, z idealnego wręcz pobytu zrobiła mi traumę, ale nie pamiętam jak się nazywa. Teraz już umiałabym jej odpowiedzieć, ale jako pierworodka byłam po prostu w strachu w nowej sytuacji.
    Czyli podsumowując personel super, z jednym wyjątkiem, no ale idealnie być nie może, raz się dobrze trafi raz nie. Niemniej mam nadzieję, że wiele się nie zmieniło, bo jeszcze tam w marcu wrócę :D

♀️♂️'96
    PCOS
    Krótkie fazy lutealne

Zakończenie antykoncepcji 09.2021
    4cs (liczony)
    08.2022 cb 💔
    11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
    12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
    28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
    10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
    29.12 - 9,73 cm bobofruta, CRP 42, antybiotyk 🧐
    09.01 - czyżby chłop? 😏♂️
    30.01 - prenatalne 2 trym. 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
    16.06.23 Ognik przychodzi sprawnie i szczęśliwie na świat 🥹

27.06.25 - cień ⏸️
    30.07- piękne ⏸️
    17.07 - pierwsza wizyta, mamy serduszko 🥰 (plus torbiel 58 mm)
    02.09 - ryzyko trisomii 21 1:118, robimy NIFTY
    age.png
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ