SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Laktacja
Odpowiedz

Laktacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 25 lipca, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie sprawdzone tipy macie na rozkręcenie laktacji bez przystawiania dziecka po porodzie? Jestem kpi i 3 tygodnie po porodzie a odciagam 30-50 ml na jedną sesje ..

• Korki Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam doświadczenia z rozkręcaniem bez dziecka, ale tu wydaje mi się sensowny i zwięzły artykuł: https://www.hafija.pl/2024/08/stymulacja-laktacji-po-porodzie.html

03.2021 synek 👦🏼

🩷 Wanda nadchodzi około 4.10 👶🏼 (a jednak 12 :p)

age.png
  • Sandra1997 Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi udało się rozkręcić laktację odciąganiem co 3 godziny po 15 minut. Z dnia na dzień ilości wzrastały. Aktualnie 4 miesiąc KPI i nic nie działa tak dobrze jak regularne odciąganie. W momencie spadku ilości stosowałam słód jęczmienny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ