X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Madurowicz Łódź
Odpowiedz

Madurowicz Łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elegia Znajoma

Wysłany: 1 listopada 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Chetnie wyslucham opinii i wtazen dziewczyn,ktore w ostatnim czasie rodzily w Madruowiczu

elegia
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciólka miała cesarke w Madruowiczu i jest mega zadowolona :) Poleca mi bardzo tam poród :p

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Millunia Nowa

Wysłany: 15 lutego 2017, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat, czy jest jakaś mamusia, która rodziła w Madurowiczu w ostatnim czasie? Nigdzie nie mogę znaleźć wyprawki którą mam zabrać ze sobą. Szykuje się na CC. Jak długo zostaje sie w szpitalu? Po ilu godzinach można wstać z łóżka? Po jakim czasie można pierwszy raz nakarmić Bobasa? I czy na sale pooperacyjną może wejść mąż?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ