Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.
Odpowiedz

Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest tu ktoś z tych okolic? Jeśli tak, gdzie planujecie poród i dlaczego tam? Przeprowadziłam się niedawno i jestem zielona. Czytałam w internecie pozytywne opinie o szpitalu w Głownie, o skierniewickim i żyrardowskim raczej nic dobrego... Czy faktycznie jest tak źle?

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ze Skierniewic, rodziłam w Łodzi. Dużo znajomych i z rodziny w tym roku też rodziło w Żyrardowie (planowane cc), w Głownie (SN zakończone cc) i w Brzezinach. Wszystkie jesteśmy w miarę zadowolone.

M&M
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałaś może o Pruszkowie? Ja słyszałam, że się tam bardzo poprawiło

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy Zgierz się kwalifikuje, ale rodziłam tam i polecam :).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ