X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.
Odpowiedz

Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest tu ktoś z tych okolic? Jeśli tak, gdzie planujecie poród i dlaczego tam? Przeprowadziłam się niedawno i jestem zielona. Czytałam w internecie pozytywne opinie o szpitalu w Głownie, o skierniewickim i żyrardowskim raczej nic dobrego... Czy faktycznie jest tak źle?

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ze Skierniewic, rodziłam w Łodzi. Dużo znajomych i z rodziny w tym roku też rodziło w Żyrardowie (planowane cc), w Głownie (SN zakończone cc) i w Brzezinach. Wszystkie jesteśmy w miarę zadowolone.

M&M
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałaś może o Pruszkowie? Ja słyszałam, że się tam bardzo poprawiło

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy Zgierz się kwalifikuje, ale rodziłam tam i polecam :).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ