X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.
Odpowiedz

Między Łodzią a Warszawą. Żyrardów, Skierniewice, Łowicz i okolice.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest tu ktoś z tych okolic? Jeśli tak, gdzie planujecie poród i dlaczego tam? Przeprowadziłam się niedawno i jestem zielona. Czytałam w internecie pozytywne opinie o szpitalu w Głownie, o skierniewickim i żyrardowskim raczej nic dobrego... Czy faktycznie jest tak źle?

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ze Skierniewic, rodziłam w Łodzi. Dużo znajomych i z rodziny w tym roku też rodziło w Żyrardowie (planowane cc), w Głownie (SN zakończone cc) i w Brzezinach. Wszystkie jesteśmy w miarę zadowolone.

M&M
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałaś może o Pruszkowie? Ja słyszałam, że się tam bardzo poprawiło

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy Zgierz się kwalifikuje, ale rodziłam tam i polecam :).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ